Detal architektoniczny w Gdańsku Nowym Porcie - Piętak, Paweł (Gdańsk Fundacja Polanki, 2023)
Folder dotyczący architektury Nowego Portu.
Keywords: Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- wydawnictwa ilustrowane; Nowy Port (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne -- 1990-.; Druki ulotne