Dokumenty życia społecznego w Powiatowej Bibliotece Publicznej w Gliwicach : gromadzenie i opracowanie w programie Patron / Grażyna Dittrich. - Dittrich, Grażyna
Słowa kluczowe: dokumenty życia społecznego, opracowanie.