Dokumenty życia społecznego w Powiatowej Bibliotece Publicznej w Gliwicach : gromadzenie i opracowanie w programie Patron - Dittrich, Grażyna (2014)
Słowa kluczowe: dokumenty życia społecznego, opracowanie.
Tytuł nagłówkowy.
Bibliografia na stronie 172.
Streszczenie angielskie.
Keywords: Dokumenty życia społecznego -- katalogowanie -- Polska -- konferencje; Dokumenty życia społecznego -- gromadzenie -- Polska -- konferencje