[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z pojawieniem się ... / Adam Bogorya-Zakrzewski. - Bogoria-Zakrzewski, Adam Kazimierz (1892-1958) ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o szczepieniach świń.