[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w związku z pojawieniem się ... - Bogoria-Zakrzewski, Adam Kazimierz (1892-1958). (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o szczepieniach świń.
Keywords: Świnie domowe -- choroby -- Polska -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła