Zawierzmy Niepokalanej : nabożeństwo pierwszych sobót miesiąca. Cz. 2 / rozważania o tajemnicach bolesnych przygotowała Ewa Hanter. - Hanter, Ewa (SPES, 2010)
Płyta stanowi pomoc w 15-minutowych rozważaniach o tajemnicach różańcowych, które są jednym z warunków odprawienia nabożeństwa.