Zawierzmy Niepokalanej : nabożeństwo pierwszych sobót miesiąca. Cz. 2 - Hanter, Ewa.; Łabonarska, Halina (1947- ). ([Kraków] : SPES, 2010)
Płyta stanowi pomoc w 15-minutowych rozważaniach o tajemnicach różańcowych, które są jednym z warunków odprawienia nabożeństwa.
Tyt. z etykiety dysku.
Dodatek do Naszego Dziennika nr 279/2010.
Miejsec wyd. wg strony: www.naszdziennik.pl.
Czyta Halina Łabonarska.
Keywords: Tajemnice różańcowe -- medytacje