[Afisz. Incipit] Obwieszczenie rejonowego Komendanta Uzupełnień Gdańsk-Powiat o częściowej rejestracji rezerw osobistych na terenie miasta Sopot. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z dnia 1.03.1949 r. informujący o nakazie zgłoszenia się do rejestracji w wojskowych komisjach w Sopocie.