Kościół N. P. Maryi, freski na filarach, w czasie wzmacniania filarów zabetonowane III [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1948)
Przedstawia freski na filarach w Kościele Mariackim, 1948 r.