Obwieszczenie powiatowej komisji wyborczej w Nowogardzie z dnia 12 marca 1961 roku. (Szczecin : [s.n.], 1961)
Afisz z listą kandydatów na radnych.
Keywords: Nowogard (Polska ; region) -- 1945-1970 -- druki ulotne