[Afisz. Incipit] Niech żyje 1 maj niech żyje! (Lębork : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz z propagandowym tekstem dotyczącym święta pracy.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.