Vera Rosenbergi facies hoc noscitur aere Candida Mens, Nullo tincta colore latet ... / A. Blooteling. - Blooteling, Abraham (1640-1690) (1670)
Przedstawia portret w popiersiu gdańszczanina Georg Rosenberg.