[Zaproszenie. Incipit] Zaproszenie. W dniach od 1 do 7 ... marca odbędą się w Kaplicy Akademickiej ... doroczne rekolekcje akademickie. ([wydawca nieznany], 1948)
Zaproszenie na rekolekcje w Kaplicy Akademickiej we Wrzeszczu. Prowadzący: O. Anioł Maria Urbański, O. Norbert Uliasz. Zaprasza: ks. Franciszek Bogdan.