Medal. 40 Rocznica Utworzenia Szkoły Podchorążych Rezerwy Piechoty ZWZ AK 151 Rocznica Nocy Listopadowej. ([Mennica Państwowa], 1981)
Medal. Awers: Na pionowym pasie, u góry: Znak Polski Walczącej, po środku: Szkoły Podchorążych, u dołu: Szarych Szeregów, po bokach napis: ZWZ AK i daty: 1941-1981, wokoło napis: 40 Rocznica Utworzenia Szkoły Podchorążych Rezerwy Piechoty. Rewers: Orzeł z rozpostartymi skrzydłami, z lewej napis: 151 Rocznica Nocy Listopadowej.