Wystawa rzeźby plenerowej w Gdańsku przy ulicy Elbląskiej róg Chmielnej / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia rzeźby plenerowe przy ulicy Elbląskiej róg Chmielnej w Gdańsku, 1979 r.