Zalig Kerstfeest Heil Vol Nieuw Jaar Familie Leo Winkeler : Het Jaar Is Als Een Koeken Harte Et Smakelijkneemt Elk Uw Part / [O. Feil]. - Feil, Otto (1894-1985) (1958)
Przedstawia szopkę, obok talerz z ciastem w kształcie serca podzielonym na cztery części. Na krawędzi talerza data 1959, niżej napis: Zalig Kerstfeest Heil Vol Nieuw Jaar Familie Leo Winkeler. U góry w ramce napis: Het Jaar Is Als Een Koeken Harte Et Smakelijkneemt Elk Uw Part. Sygn. aut. w obrębie kompoz. pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.