Z Polských Knih Otakara Hradečného / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1971)
Inicjał OH, w literę O wpisane czerwone serce, na literze H siedzi syrena. U dołu napis: Z Polských Knih Otakara Hradečného. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.