[Afisz. Incipit] W niedzielę dnia 21 lipca 1946 r. ... odbędzie się ... uroczyste odsłonięcie i poświęcenie tablicy ku czci sportowców poległych w walce z okupantem ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o uroczystościach wraz z programem.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.