[Afisz teatralny. Incipit] Z okazji Pierwszej Rocznicy Teatru Polskiego w Słupsku zespół artystyczny zaprasza ... na rewię p.t. Co dzień rocznica ... / Teatr Miejski w Słupsku. (Teatr Miejski, 1946)
Afisz informujący o wydarzeniu 3.08.1946 r. oraz spektaklu Klub kawalerów 4.08.1946 r.