Ruch Wolność i Pokój / [wstęp Andrzej Miszk ; kalendarium Jarosław Podsiadło ; Urząd Marszałkowski Województwa Zachodniopomorskiego]. - Miszk, Andrzej (1964- ).; Podsiadło, Jarosław (Wydawnictwo Maszoperia Literacka, 2010)
Publikacja ukazała się z okazji 25. rocznicy powstania Ruchu Wolność i Pokój.