Ruch Wolność i Pokój - Miszk, Andrzej (1964- ).; Podsiadło, Jarosław; Wydawnictwo Maszoperia Literacka (Gdańsk ; Szczecin : Wydawnictwo Maszoperia Literacka, 2010)
Publikacja ukazała się z okazji 25. rocznicy powstania Ruchu Wolność i Pokój.
U dołu okł.: "Zachodniopomorskie".
Album fotograficzny.
Bibliogr. s. 127.
Keywords: Ruch "Wolność i Pokój".; Ruch "Wolność i Pokój" -- wydawnictwa ilustrowane