E. L. Zbigniew Raszewski W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1988)
Przedstawia zasznurowaną twarz z rozwianymi włosami. U góry napis: E. L. Zbigniew Raszewski. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.