[Afisz. Incipit] Odezwa do mieszkańców ziemi malborskiej z okazji święta 1-szo majowego ... ([wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy zachęcający mieszkańców ziemi malborskiej do udziału w obchodach święta pracy.