[Afisz. Incipit] Odezwa do mieszkańców ziemi malborskiej z okazji święta 1-szo majowego ... (Malbork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz propagandowy zachęcający mieszkańców ziemi malborskiej do udziału w obchodach święta pracy.
Keywords: Święto Pracy -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Malbork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.