Ex Libris Piotra Hniedziewicza [Brudnicki Marek]. - Brudnicki, Marek (1912-1985) (1941)
Mysz siedząca na książkach, u góry w łuku napis: Ex Libris, u dołu: Piotra Hniedziewicza. Sygn. aut. w obrębie kompoz.