Międzynarodowa wystawa prac dziecięcych w Strzelnicy św. Jerzego w Gdańsku / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wystawę prac dziecięcych w Strzelnicy św. Jerzego w Gdańsku 1979 r.