Der Lange Markt mit dem Rathaus und der Börse zu Danzig E. Meyerheim. - Meyerheim, Friedrich Eduard (1808-1879) (Verlag der Gerhardschen Buchhandlungen in Danzig : Lith. Inst. v. L. Sachse & Co., 1832)
Przedstawia widok Długiego Targu w Gdańsku z Ratuszem Głównego Miasta i Dworem Artusa.