Marta Giergielewicz - Złoty klucz : na motywach Baśni Braci Grimm / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 2023)
Program teatralny premiery, która miała miejsce 2.07.2023 r. na Scenie Letniej w Pruszczu Gdańskim. Reżyseria: Maćko Prusak.