Koncert symfoniczny : sezon 1978/79 - Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk). (Gdańsk : [s.n.], 1978)
Program koncertu, który miał miejsce w Gdańsku i w Elblągu 22-24.02.1978 r. wraz z infom. o wykonawcach.
Keywords: Państwowa Opera i Filharmonia Bałtycka (Gdańsk) -- programy; Życie muzyczne -- Polska -- Gdańsk (region) -- 20 w; Życie muzyczne -- Polska -- Elbląg -- 1945-.