I Międzynarodowe zawody w wieloboju kulturystycznym państw nadbałtyckich i krajów demokracji ludowej o puchar Bałtyku. ([s.n.], 1970)
Afisz inf. o zawodach, które miały miejsce w Sopocie 25-26.07.1970 r.