Ordre pour la grande Armèe [Inc.:] Sa Majesté ordonne aux Maréchaux et Généraux commandans les corps d'armée, aux Généraux commandans les Divisions et les Brigades et aux chefs de corps [...] = Rozkaz dzienny do Wielkiego Woyska [Inc.:] Nayiaśnieyszy Cesarz rozkazuie Marszałkom, Generałom dowodzącym korpusami woyska, Generałom dowodzącym Dywizyami i Brygadami i Dowodzcom Pułków [...] : w Kwaterze Głównéy w Wilkowiszkach 22 Czerwca 1812 / Napoleon, Alexandre, Du Taillis. - Bonaparte, Napoleon Joseph Charles Paul (1822-1891) ([s.n.], 1812)
Druk ulotny - rozkaz Napoleona do Marszałków Generalnych z 22 czerwca 1812.