Student : dwutygodnik społeczno-kulturalny / Sawka, Zrzeszenie Studentów Polskich. - Sawka, Henryk (1958- ). (Krakowskie Wydawnictwo Akademickie, 1986)
Plakat-kalendarz reklamujący czasopismo Student z rysunkami H. Sawki.