[Wiosna w Tulipanach] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia dwa zdjęcia: tulipany w wazonach oraz pokaz mody z kolekcji "Diany" na placu Heweliusza w Gdańsku, 1979 r.