[Afisz. Incipit:] Pani i Panowie po strasznym pożarze ... Dyrekcja Studenckiego Cyrku Rodziny Afanasjeff ... zawiadamia, że przedstawienia zwariowanego programu Tralabomba odbywają się w sali teatru Klubu Studentów Wybrzeża ... ([wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniach w Klubie Studentów Wybrzeża w Gdańsku przy ul. Wały Jagiellońskie 1.