[Afisz. Incipit:] Pani i Panowie po strasznym pożarze ... Dyrekcja Studenckiego Cyrku Rodziny Afanasjeff ... zawiadamia, że przedstawienia zwariowanego programu Tralabomba odbywają się w sali teatru Klubu Studentów Wybrzeża ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1959)
Afisz informujący o przedstawieniach w Klubie Studentów Wybrzeża w Gdańsku przy ul. Wały Jagiellońskie 1.
Keywords: Cyrk Rodziny Afanasjeff; Klub Studentów Wybrzeża "Żak"; 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Teatr studencki; Kultura studencka; Życie artystyczne; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne; Afisz teatralny