Kościół N. P. Maryi, montaż więźby dachowej przy wieży [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia montaż więźby dachowej Kościoła Mariackiego w trakcie odbudowy, 1949 r.