[Afisz. Incipit] Obwieszczenie w sprawie podatku od zbytku mieszkaniowego - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz ze statutem o podatku od zbytku mieszkaniowego.
Pod tekstem: Gdańsk, dnia 27 sierpnia 1948 r. Prezydent Miasta w/z (-) Jerzy Trediakowski Wiceprezydent.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła; Druki ulotne -- 1945-1970.