Waldkonzert des Langfuhrer Männer-Gesang-Verein / Langfuhrer Männer-Gesang-Verein. ([s.n.], 1913)
Druk z programem i tekstami pieśni na koncert 12 maja 1913 r., który miał się odbyć we Wrzeszczu (Gdańsk).