P. F. 1976 Ryszard Stryjec / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) ([wydawca nieznany], 1976)
Przedstawia na tle gór siedzącego lwa trzymającego łapy na kuli, obok wijące się rośliny, u góry na gwieździstym niebie anioł z trąbą. Napis u góry na wstędze: P. F. 1976, u dołu: Ryszard Stryjec. Pod wyobrażeniem ołówkiem podpis autora.