P. F. 1976 Ryszard Stryjec - Stryjec, Ryszard (1932-1997). ([Gdańsk] : [wydawca nieznany], 1976)
Przedstawia na tle gór siedzącego lwa trzymającego łapy na kuli, obok wijące się rośliny, u góry na gwieździstym niebie anioł z trąbą. Napis u góry na wstędze: P. F. 1976, u dołu: Ryszard Stryjec. Pod wyobrażeniem ołówkiem podpis autora.
Miejsce wydania wg działalności autora.
Ekslibris własny autora.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.