[Afisz. Incpit] Obwieszczenie zgodnie z zarządzeniem Ministra Handlu ... / T. Trapszo. - Trapszo, Tadeusz (1894-1958) (Starosta Powiatowy Lęborski, 1948)
Afisz informujący o skupie ziemniaków 9.10.1948 r.