[Ekslibris] Mariana Sztuki / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1976)
W prostokątnej ramce inicjał S na tle motywu florystycznego, pod ramką napis: Mariana Sztuki. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem autograf autora i data.