Rozmowy o rynku książki. [1] / rozmowy przeprowadzili Łukasz Gołębiewski [et al.]. - Gołębiewski, Łukasz (1971- ). (Biblioteka Analiz przedstawia, 2002)
Zbiór wywiadów drukowanych w dwutygodniku "Biblioteka Analiz" w 2001 roku.