Biskupia Górka, widok w kierunku północnym z ul. Zaroślak na ul. Na Stoku / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia kamienice przy ulicy Zaroślak, w głębi zabudowa ulicy Na Stoku, około 1985 r.