[Afisz. Incipit] Robotnicze Towarzystwo Przyjaciół Dzieci ... zaprasza na zabawę taneczną ... / Delegatura Zarządu Głównego R.T.P.D. w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o zabawie w lokalu R.T.P.D. w Gdańsku na Jaśkowej Dolinie 26.02.1949 r.