E. Bibliotheca Christiani Gottlieb Joecheri - Jöcher, Christian Gottlieb (1694-1758) (1720)
Przedstawia na tle labrów z akantu owalną, czteropolową tarczę herbową, powyżej na półkolistej banderoli napis: E. Bibliotheca Christiani Gottlieb Joecheri.