E. Bibliotheca Christiani Gottlieb Joecheri - Jöcher, Christian Gottlieb (1694-1758). ([S. l., 1720)
Przedstawia na tle labrów z akantu owalną, czteropolową tarczę herbową, powyżej na półkolistej banderoli napis: E. Bibliotheca Christiani Gottlieb Joecheri.
Data wg działalności właściciela.
Keywords: Ekslibrisy herbowe; Ekslibrisy -- Niemcy -- 18 w