Neues Rathaus in Zoppot - Faltin, John (1846-1918).; Clara Bernthal (Gdańsk). (Danzig : Verlag : Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia Willę Fewsona, w której od 1900 r. mieścił się ratusz Sopotu, ok. 1905 r.
Data wg przedstawienia i budowy pocztówki.