[Afisz. Incipit] Zapisy do nowotworzonych klas: wiolonczeli, kontrabasu i muzyki kościelnej ... (Sopot : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach do Niższej i Średniej Szkoły Muzycznej G.T.M. w Sopocie, ul. Obrońców Westerplatte 16.
Keywords: Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.