Ex libris Antonius Upupa Epops / Zbigniew Jóźwik. - Jóźwik, Zbigniew (1937- ). (1975)
Głowa ptaka z czubkiem na głowie i z długim dziobem, napis: ex libris Antonius Upupa Epops. Sygnatura artysty monogram Z. J. w obrębie kompozycji.